ST-läkare

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Värmdö Vårdcentral har öppnats i Mölnvik för 9 år sedan. Vi är fullbemannade med specialister i allmänmedicin och söker nu en ny ST-läkare.
Vi som arbetar här är en grupp om fem allmänläkare, två ST-läkare, en AT-läkare, fem sjuksköterskor, en undersköterska, två psykoterapeuter, en sekreterare och en receptionist. Vi har ca 7300 listade patienter.
Vi handleder även läkar- och sjuksköterskestuderande.

Adress:
Fenix väg 14, Gustavsberg

Arbetsuppgifter

Läkarmottagning med huvudsakligen bokade besök.
Vi har hemsjukvård med bara några få inskrivna patienter men ingen BVC eller några andra åtaganden just nu. Vi är dock intresserade att utveckla vår verksamhet även med sidouppdrag framöver.

Kvalifikationer

Vi söker en ST-läkare med genuint intresse för allmänmedicin.

Personliga egenskaper

Vi värdesätter god samarbetsförmåga med alla yrkeskategorier i en liten arbetsgrupp, flexibiliet samt empati och omtanke om varandra och våra patienter.

Övrig information

Vänligen respektera att
kontaktuppgifterna är endast till för dig som är intresserad av tjänsten. Vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2019-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Verksamhetschef Andrzej Sloma
070-911 91 33

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: andrzej.sloma@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.