Tandhygienist

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Vill du veta mer om oss besök gärna vår hemsida: www.elvanstandlakare.se

Adress:
Elvanstandläkare, Göteborg

Arbetsuppgifter

Arbetet består av traditionellt tandhygienistarbete, undersökningar på barn och vuxna, delegerat arbete med viss assistans till allmäntandläkare och eventuellt specialister. Vi arbetar enligt solo-group konceptet. Vi bedriver idag all form av tandvård i en fantastisk arbetsmiljö med mycket modern design.
Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Det är en fördel om du som söker har några års yrkeserfarenhet men det är inte ett måste. Du kommer att ha stora möjligheter att utvecklas hos oss då tandläkare och hygienister har ett tätt samarbete. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som tycker om ditt yrke och vill utvecklas inom din yrkesroll. Ett gott ordningssinne, noggrannhet samt ett bra omhändertagande av patienterna förväntas. Att ligga steget före vid planering och förberedelser förväntas likaså. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom engagemang, flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Övrig information

Kollektivavtal finns.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
36 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2019-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Haris Bratteus
031-23 59 50

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: haris.bratteus@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.