Psykolog till Öregrunds vc

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Öregrunds vårdcentral är en liten mottagning med närmare 20 medarbetare. Vårdcentralen har funnits länge i offentlig regi men sedan 2010 är den en del av Praktikertjänst. Vi är fullbemannade i alla professioner och har mycket låg personalomsättning. Vi är kända för att vara flexibla och tillmötesgående för våra patienter men också för våra medarbetare. Vi är angelägna om att ha en god arbetsmiljö för att säkerställa god trivsel och hälsa hos våra medarbetare. På så sätt kan vi erbjuda våra listade patienter bästa vård.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Rådhusgatan 6, Öregrund

Arbetsuppgifter

Arbetsområdet är personer med psykisk ohälsa som inte kräver specialistpsykiatrins resurser. Du kommer att möta människor i olika åldrar, med olika symtom och diagnoser. Arbetet innebär mestadels stöd-/krissamtal och korttidsterapier. Vi ser dessutom gärna deltagande i andra sammanhang, såsom deltagande i gruppmottagningar t ex för diabetiker, rökare, överviktspatienter för att åstadkomma beteendeförändringar som gynnar hälsa.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog med bred kompetens, gärna med vidareutbildning inom psykoterapi.
Meriterande är om du har inriktning mot flera olika metoder, t ex ACT, KBT, PDT, IPT, systemiskt.
Självklart lägger vi även stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du behöver vara flexibel med god samarbetsförmåga med övriga professioner. Det är av vikt att du känner dig bekväm med gruppverksamhet. Du får gärna vara en idéspruta för verksamhetsutveckling.

Övrig information

Till att börja med omfattar tjänsten 50% men det finns utrymme för utökning av tjänst.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
20 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2019-02-03

Information om tjänsten lämnas av

Anna-Karin Bodén
070-233 32 30

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: anna-karin.boden@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.