Sjukgymnast/Fysioterapeut till Danvik Rehab

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Danvik Rehab och Kiropraktik är en av landstinget godkänd primärvårdsrehabilitering.
Att arbeta hos Danvik Rehab och Kiropraktik ska innebära en ökad möjlighet att styra sin vardag men också att man engagerar sig i verksamhetens utveckling och tillsammans bygger en behaglig och professionell arbetsplats med prestigelöshet och högt i tak mellan oss kollegor. Alla heltidsanställda har Friskvårdsbidrag på 5000 kronor!

Adress:
Hästholmsvägen 28, Nacka

Arbetsuppgifter

Vi är en poliklinisk verksamhet med arbete på mottagning och vid behov i patienternas hem.

Arbetet består av bedömning och behandling enskilt och/ eller i grupp. Handledning av studenter ingår i arbetsuppgifterna.
Sjukgymnaster /fysioterapeuterna arbetar tätt med kollegor från andra yrkes kategorier för att patienten ska få den bästa rehabiliteringen

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. Sjukgymnast/Fysioterapeut med några års erfarenhet inom primärvården.Vi ser gärna att du har vidareutbildning på högskolenivå i psykosomatik, OMT/MDT/OMI. Med fördel vana av Take Care.
Eftersom vi arbetar i patienters hem måste du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för röklukt.

Stor vikt kommer att läggs vid personlig lämplighet.
B-körkort krävs

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel, engagerad, prestigelös, självständig och van vid ett högt tempo. Du är trygg i din roll som Fysioterapeut/sjukgymnast. Har en positiv attityd till utveckling och förnyelse på arbetsplatsen.

Övrig information

Individuell lönesättning
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2018-12-17

Information om tjänsten lämnas av

Lisette Zetterberg

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: Lisette.zetterberg@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.