ASiH Täby söker Sjuksköterska

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Medarbetare inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Praktikertjänst N.Ä.R.A. i framtiden - Vi är ledande i utvecklingen av vård i relation till framtidens hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

ASIH Täby utgår från trevliga lokaler centralt i Täby. Vill du som är utbildad distriktssjuksköterska alternativt leg. sjuksköterska arbeta med ett självständigt och omväxlande arbete inom ASIH?

Du kommer till ett trevligt gäng som dels arbetar självständigt ute hos patienterna men även arbetar tillsammans i multiprofessionellt team där vi gemensamt utformar vården kring patienten och dess närstående.

Våra patienter är boende i Täby, Danderyd, Vaxholm, Vallentuna och Österåker. I denna tjänst ingår varierande arbetsuppgifter med patientvård av svårt sjuka i hemmet.

Adress:
Bergtorpsvägen 43 B, Täby

Arbetsuppgifter

Vårt huvudsakliga uppdrag är specialiserad palliativ och medicinsk sjukvård i hemmet. Vi arbetar i ett multiprofessionellt team. Dokumentation sker i Take Care. Arbetet är både självständigt och flexibelt.

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska, det är meriterande om du har vidareutbildning till distriktssköterska alternativt annan vidareutbildning med förskrivningsrätt. Erfarenhet från palliativ vård eller liknande är meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du ska trivas med att arbeta självständigt men också kunna arbeta i team med kollegor och andra yrkesgrupper. Du behöver ha ett särskilt intresse av den palliativa vården där inte bara patienten utan även deras närstående står i centrum. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper

Övrig information

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Bolaget tillämpar bakgrundskontroller.

Annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
37 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2019-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Anneli Lund
08-586 21 028

Ansökan

Skickas till: anneli.lund@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.