Nattsjuksköterska till Handengeriatriken

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Medarbetare inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Praktikertjänst N.Ä.R.A. i framtiden - Vi är ledande i utvecklingen av vård i relation till framtidens hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

Handengeriatriken bedriver allmän akutgeriatrisk vård och rehabilitering. Nu utökar vi och startar en akutgeriatrisk intagningsenhet för de patienter som kommer direkt från hemmet för utredning och har behov av och extra övervakning (GAVA) Geriatrisk akutvårdsavdelning, med fyra vårdplatser samt två dragspelsplatser för att underlätta direktintag.
Att arbeta inom geriatriken innebär en hel del arbete som kan ses som akutmedicin, med medicinteknisk utrustning och annan avancerad vård.

En självklarhet är att vi stöttar och hjälper varandra i alla situationer.
Vi använder och utvecklar digitala hjälpmedel till stöd för både patient och personal.
Teamet har hög kompetens med lång erfarenhet. Som nyanställd får du en god introduktionen som är individuell utifrån din erfarenhet och du har möjlighet till fortbildning, handledning och ett flertal förmåner, däribland friskvårdsbidrag.

Adress:
Dalarövägen 6, Haninge

Arbetsuppgifter

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.
Arbetet som sjuksköterska är omväxlande både omvårdnadsmässigt och medicinskt med ett nära samarbete med olika professioner i teamet.
Vi dokumenterar i journalsystemet TakeCare och webcare och använder oss av vårt dokumentations verktyg STELPA.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, med minst 2 års erfarenhet som sjuksköterska. Arbetet kräver att du pratar och skriver svenska obehindrat.
Som person är du ansvarstagande, van att fatta självständiga beslut och är utpräglat samarbetsinriktad. Meriterande är erfarenhet av arbete inom liknande verksamhetsområde, gärna teambaserad geriatrisk vård.

Personliga egenskaper

Du har ett positivt och kreativt förhållningssätt och kan prioritera. Du samarbetar väl med andra och har en god kommunikativ förmåga.
Du är noggrann, nyfiken och är intresserad av den äldre sjuka personer.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Övrig information

OBS! Företag ombeds vänligt men bestämt att inte ta kontakt.

Vi använder oss av bakgrundskontroll i rekryterings processen.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
24 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2019-02-11

Information om tjänsten lämnas av

Martina Benitez

Ansökan

Skickas till: martina.benitez@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.