Klinisk fysiolog

Stockholm Heart Center AB

Vår vision är att erbjuda en bättre väg till ett friskare hjärta. Vi erbjuder hjärtutredningar och fysiologiska undersökningar under samma tak.

Vill du vara med på resan?

Information om arbetsplatsen

Stockholm Heart Center är en mottagning inom kardiologi och klinisk fysiologi som finns i ljusa, trevliga lokaler i centrala Stockholm.

Adress:
Kungsgatan 34, Stockholm

Arbetsuppgifter

Som klinisk fysiolog på SHC arbetar du tillsammans med andra fysiologer, kardiologer och cirka 25 BMA. SHC utför de vanligast förekommande undersökningarna inom hjärt-, kärl-, och lungfunktionsdiagnostik. Du tolkar och skriver svar på de undersökningar som utförs, enligt mallar som tagits fram på kliniken.

Kvalifikationer

Du bör ha bred kompetens inom klinisk fysiologi. God IT-vana är en självklarhet och vana att arbeta i journalsystemet PAF en fördel.

Vi är en Swedac-ackrediterad klinik i ständig utveckling och vi ser gärna att du har erfarenhet av – och intresse för – utvecklings- och kvalitetsarbete.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper när vi söker nya medarbetare. Du bör ha god samarbetsförmåga samt vara öppen och positiv. Vi vill också att du är noggrann och har förmåga att arbeta självständigt. Du är flexibel och sätter självklart patienten i centrum.

Övrig information

Tjänstgöringsgraden är flexibel där heltid eller deltid kan tillämpas. Möjlighet till visst distansarbete. Intervjuer sker löpande. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Skicka din ansökan via e-post till: gretel.holmstrom@shc.se
eller via post till: Gretel Holmström, Stockholm Heart Center, Kungsgatan 34, 7 tr, 111 35 Stockholm

Vi arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2018-12-31

Information om tjänsten lämnas av

Gretel Holmström, VD/Verksamhetschef
08-505 21 545
Anders T Nygren
08-505 21 500

Ansökan

Skickas till: gretel.holmstrom@shc.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.