Cityakuten Rehab & Sport söker nya Fysioterapeuter

CityAkuten i Praktikertjänst AB

Information om arbetsplatsen

Vi som jobbar här är legitimerade fysioterapeuter/sjukgymnaster och naprapater med hög kompetens och många års erfarenhet av OMT, idrottsmedicin och träning. Vi har ett mycket nära samarbete med Cityakutens Vårdcentral och framför allt med Cityakutens Ortopedicenter. Tillsammans med ortopedspecialisterna har vi tagit fram gemensamma arbetssätt för att på bästa sätt erbjuda skräddarsydd specialistvård för att möta de behov som varje enskild patient har. Vårt uppdrag är att erbjuda vård för landstingspatienter, försäkringskunder och privatkunder.
Vår klinik är mycket centralt belägen vid Hötorget i Stockholm med stora ljusa lokaler och stor träningsyta.
Vi erbjuder även våra kunder diagnostiskt ultraljud utfört av legitimerad fysioterapeut.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Holländargatan 5, Stockholm

Arbetsuppgifter

Hos oss på Cityakuten Rehab & Sport arbetar vi med kliniskt arbete i form av bedömning och behandling av patienter med besvär från neuromuskuloskeletala systemet. Vi samarbetar med ortopedspecialisterna kring många av våra patienter och har bland annat tagit fram gemensamma rutiner för att säkerställa bästa möjliga pre- och post-operativa omhändertagande. Arbetet tillsammans med kollegor och ortopeder är under ständig utveckling i vår strävan efter att optimera vården för våra patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har vidareutbildning inom idrottsmedicin eller OMT och innehar en egen etablering eller dig som har specialistkompetens enligt Fysioterapeuternas specialistordning inom Idrottsmedicin eller OMT.

Personliga egenskaper

Hur länge du jobbat i branschen är inte det viktiga, utan vi söker dig som är ambitiös och som tycker om nya utmaningar och vill vara med och utveckla verksamheten. Med god samarbetsförmåga och en positiv personlighet kommer du att passa perfekt i vårt team.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Varaktighet:
Tillsvidare
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2018-12-14

Information om tjänsten lämnas av

Cecilia Palmqvist
010-601 00 16

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: cecilia.palmqvist@cityakuten.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.