Tandhygienist

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Vi är ett erfaret, positivt och framåtsträvande team som arbetar med det mesta inom tandvården, dock med specialinriktning på implantatbehandlingar.

Vår fräscha och toppmoderna klinik är ansluten till Praktikertjänst AB.
Besök gärna vår hemsida för en inblick! www.saneitandvardsteam.se

Adress:
Stationsgatan 11, Ytterby

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är i huvudsak traditionellt tandhygienistarbete inom vuxen- och äldretandvård.

Du kommer även att få arbeta en hel del med implantat när det kommer till uppföljningar, förebyggande behandlingar samt åtgärder i samband med sjukdomar kring implantat. Har du ingen större erfarenhet från dentala implantat kommer vi, mer än gärna att utbilda och lära dig.

Tjänsten hos oss är till en början på deltid -75%. Målet är annars, om så önskas, att succesivt öka arbetstiden till 100% under 2019.

Kvalifikationer

Legitimerad tandhygienist.

Vi lägger givetvis stor vikt vid personlig lämplighet och det är givetvis meriterande med erfarenhet från dentala implantat.

Har du arbetat med Opus Dental journalsystem är detta också ett plus vid kanten, men även på den punkten är vi villiga att lära dig.

Hos oss finns stora utvecklingsmöjligheter.

Personliga egenskaper

Du skall vara en glad, utåtriktad, serviceinriktad och omtänksam samt initiativtagande person. Din noggrannhet och varsamhet skall genomsyra ditt arbete och du skall ha god vana att ta hand om tandvårdsrädda patienter.

Övrig information

Intervjuer sker löpande.

Tillträdesdatumet är flexibelt och kan diskuteras.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
2019-03-01
Sista ansökningsdag:
2019-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Nima Sanei
0303-918 18

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: nima.sanei@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.