Nattsjuksköterska till Dalengeriatriken avd. 72

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Medarbetare inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Praktikertjänst N.Ä.R.A. i framtiden - Vi är ledande i utvecklingen av vård i relation till framtidens hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

Avdelning 72 är en ortopedrehabiliterings avdelning. Att arbeta inom geriatriken innebär en hel del arbete som kan ses som akutmedicin, med medicinteknisk utrustning och annan avancerad vård men även det patientnära arbetet med tid för det lilla extra. En självklarhet är att vi stöttar och hjälper varandra i alla situationer. Vi använder och utvecklar digitala hjälpmedel till stöd för både patient och personal.
Som nyanställd får du en god introduktion. Dessutom finns det möjlighet att utveckla din yrkeskunskap genom interna och externa utbildningar.

Adress:
Åstorpsringen 6, Enskededalen

Arbetsuppgifter

Arbetet som sjuksköterska är omväxlande både omvårdnadsmässigt och medicinskt med ett nära samarbete med olika professioner i teamet. Vi dokumenterar i journalsystemet TakeCare och webcare

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, med minst 1 års erfarenhet som sjuksköterska. Du erbjuds en individanpassad inskolning. Arbetet kräver att du pratar och skriver svenska obehindrat.
Som person är du ansvarstagande, van att fatta självständiga beslut och är utpräglat samarbetsinriktad. Meriterande är erfarenhet av arbete inom liknande verksamhetsområde, gärna teambaserad geriatrisk vård.

Personliga egenskaper

Du har ett positivt och kreativt förhållningssätt och kan prioritera. Du samarbetar väl med andra och har en god kommunikativ förmåga. Du är noggrann, nyfiken och är intresserad av den äldre sjuka personer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Övrig information

OBS! Företag ombeds vänligt men bestämt att inte ta kontakt.

Vi använder oss av bakgrundskontroll.
Vi är flexibla och intresserade av dig som kan arbeta heltid/deltid.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
32 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2018-12-17

Information om tjänsten lämnas av

Monika Åberg
08-606 41 00

Ansökan

Skickas till: monika.aberg@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.