Sjuksköterska/distriktssköterska Rudans VC Handen

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Medarbetare inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Praktikertjänst N.Ä.R.A. i framtiden - Vi är ledande i utvecklingen av vård i relation till framtidens hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

Välkommen till Rudans Vårdcentral. Vi är certifierade inom såväl kvalitet, miljö, arbetsmiljö samt HBTQ. Teamet har hög kompetens med lång erfarenhet.

Som nyanställd får du en god introduktion.
Dessutom finns det möjlighet att utveckla din yrkeskunskap genom interna och externa utbildningar.

Adress:
Dalarövägen 6, Haninge

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska/distriktssköterska till hemsjukvården samt mottagningsarbete och främst telefonrådgivning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill arbeta för en bra primärvård med hög kvalité, tillgänglighet och kontinuitet. Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med stort ansvar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från primärvård el akutsjukvård. Vi dokumenterar i Take Care.

B-körkort är ett krav

Personliga egenskaper

Vi söker dig med ett positivt förhållningsätt som bidrar med ett gott arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta i grupp samt trivas att arbeta självständigt och ta ansvar.
Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet och en strukturerat arbetssätt. Vi kommer fästa stor vikt på personlig lämplighet.

Övrig information

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.
Vi är flexibla och intresserade av dig som kan arbeta även deltid.
Vi använder oss av bakgrundskontroll.

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsbolag

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2018-12-17

Information om tjänsten lämnas av

Anna Schwartz
08-606 41 00

Ansökan

Skickas till: anna.schwartz@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.