Vik leg.läkare Östra Läkargruppen Kristianstad

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Östra Läkargruppen har ca 10 200 listade patienter. Hos oss arbetar specialistläkare i allmänmedicin, utbildningsläkare, sjuksköterskor/distriktssköterskor och undersköterskor tillsammans med medicinska sekreterare, kuratorer, arbetsterapeut och dietist för att tillsammans kunna erbjuda en god vård till våra listade patienter.

Östra Läkargruppen har BVC-mottagning och specialistmottagningsverksamhet inom diabetes, astma/KOL, äldrevård, livsstil samt vaccinations- och blodtrycksmottagning. Enheten ansvarar även för tre kommunala äldreboenden.

Adress:
Björkhemsvägen 15 F, Kristianstad

Arbetsuppgifter

Hos oss erbjuds du varierande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans med övrig personal på vårdcentralen ansvarar du för att ge våra patienter en god vård och ett gott bemötande.

Som leg. läkare på Östra Läkargruppen kommer du att arbeta med planerad mottagningsverksamhet, akuta patienter och även delta i verksamhetens övriga uppdrag. Du delar med dig av dina kunskaper till övriga medarbetare så att vi gemensamt kan erbjuda en hög medicinsk kvalitet åt våra patienter.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad läkare med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård och som brinner för allmänmedicin. Tidigare arbetslivserfarenhet inom primärvård ses som meriterande för tjänsten.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och arbetar med patienten i fokus, samtidigt som du arbetar mot verksamhetens mål. Du är engagerad, noggrann och trygg som person och bidrar till ett öppet och positivt arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Övrig information

Trivs du bra hos oss så finns det goda möjligheter till en ST-tjänstgöring efter avslutat vikariat.

Vi tillämpar löpande urval, varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
2018-07-30 med möjlighet till förlängning
Arbetstid per vecka:
40,00 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2018-12-16

Information om tjänsten lämnas av

Anna-Karin Nalerius
070-722 91 52

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: anna-karin.nalerius@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.