Sjuksköterska/Distriktssköterska

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Lidingödoktorn är en vårdcentral på Lidingö med nästan 10 000 listade patienter. Vi arbetar med hög kontinuitet. Under de sista åren har vi arbetat aktivt med förändringar som lett till ett mer modernt arbetssätt där vi behåller en hög kvalitet i patientarbetet samtidigt som vi värnar om vår arbetsmiljö. Inom vår mottagning ryms läkarmottagning, sköterskemottagning, distriktssköterskemottagning samt en relativt stor hemsjukvård.

Adress:
Högsätravägen 2, Lidingö

Arbetsuppgifter

Vi söker en sjuksköterska/distriktssköterska som huvudsakligen kommer att arbeta i vårt välfungerande hemsjukvårdsteam men även arbeta någon dag i veckan på mottagningen med mottagningsarbete.
Körkort är ett krav.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska alternativt vidareutbildning till distriktssköterska.

Personliga egenskaper

God samarbetsförmåga, serviceinriktad, flexibel, positivt inställd till nytänk och utveckling

Övrig information

Vi är flexibla gällande anställningens start samt tjänstgöringsgrad då vi kommer vara noga med att ta in rätt person för tjänsten dvs den som passar in i vårt gäng.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2018-12-18

Information om tjänsten lämnas av

Anna Liljegren
070-453 00 12
Åsa Holvid
08-544 81 400

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: anna.liljegren@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.