Tandhygienist , Bjuv.

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Tandvårdshuset i Bjuv startades 2009 med 0 patienter! Idag har vi ca 6000 patienter totalt inskrivna hos våra 3 tandläkarteam och vi har ett ständigt inflöde av nya patienter. På kliniken bedrivs all form av tandvård - allt från barntandvård ( omkring 900 barn finns hos oss) till avancerad kirurgi och protetik. Kliniken är fortfarande ny och har fräsch inredning med ljusa behandlingsrum, gemensam reception och öppen steril i centrum.

Adress:
Kvarngatan 9, Bjuv

Arbetsuppgifter

Nu söker vi tandhygienist under 1 år med sedvanliga arbetsuppgifter, undersökningar barn och vuxna, parodbehandlingar men även lite assistans till tandläkaren.

Kvalifikationer

Leg. Tandhyg. Kunskap i vårt journalsystem Opus är meriterande. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket samt kan uttrycka dig klart och tydligt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Personliga egenskaper

Du har en positiv attityd och en bra samarbetsförmåga smtidigt som du sköter jobbet professionellt och noggrant.

Övrig information

Vikariatet utgör heltidsarbete under 1 år men det finns stor möjlighet till förlängning. Vi är dock flexibla med arbetstiden och söker dig som kan jobba 30-40 timmar i veckan.

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
2019-02-01 --2020-01-31 med möjlighet till förläng
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2018-12-14

Information om tjänsten lämnas av

Lena Olsson
042-311 02 10

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: lena.olsson@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.