Trygg och säker DSK till BVC och vårdcentral!

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Bohuspraktiken är en vårdcentral i Bohus centrum med cirka 5700 listade patienter. Vårdcentralens fokus ligger på hög tillgänglighet, kontinuitet och gott bemötande. Efter snart 10 år i vårdens tjänst står vi nu inför en förnyelseprocess och vill utveckla verksamheten tillsammans mot nya idéer.

Du blir en del av vår varma arbetsgrupp som utöver Dig består av två distriktsläkare, ST- och AT-läkare, våra sjuk- och distriktssköterskor, tre teamsekreterare samt två psykologer.

Bohus centrum ligger i södra Ale med närhet till Göteborg. Smidiga kommunikationer med bl.a. pendeltåg tar dig till Göteborg C på endast 13 min!

Adress:
Göteborgsvägen 219, Bohus

Arbetsuppgifter

Du kommer i första hand vara placerad på vår barnavårdscentral - där arbetar du tillsammans med BVC-läkare med sedvanliga uppgifter som hör BVC till. Detta under ca 3 månader, tills dess att Din DSK-kollega återvänder efter föräldraledighet.

Därefter kommer det finnas utrymme för dig att även ingå i teamet på övriga vårdcentralen.

Där deltar du i det dagliga arbetet som distriktssköterska på vår sköterskemottagning med bl.a. telefonrådgivning och andra vanligt förekommande uppgifter som faller under distriktssköterskans ansvarsområden på en vårdcentral.

Uppdraget är därför högst lämpligt för dig som söker variation och uppskattar att växla din breda DSK-kompetens för att kunna arbeta mot patienter i hela spektrat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en legitimerad sjuksköterska med distriktssköterskeexamen. Vi ser gärna att du har arbetat med BVC innan eller har motsvarande tidigare erfarenhet av att arbeta mot barn och nyblivna föräldrar. Därutöver är tidigare vårdcentralsarbete inget krav men högst meriterande och en klar fördel för såväl Dig som för oss.

Personliga egenskaper

Du är kommunikativ och trygg i ditt möte med patienten, föräldrar och dina kollegor. Vi ser gärna att du är engagerad och gillar att engagera andra. Du fungerar i team och besitter förmågan att ställa om från en situation från en annan i en levande arbetsmiljö. Vi håller god ton mot varandra och vill vara en tillmötesgående och prestigelös arbetsgrupp för varandra och våra patienter.

Till dina främsta egenskaper hör:
- förmåga att att arbeta i team
- förmåga att prioritera
- god problemlösningsförmåga
- förmåga att arbeta effektivt

Övrig information

Tjänsten är ett vikariat men med möjlighet till förlängning och därefter troligt anställning. Intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med Din ansökan!

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
minst 8 månader
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2018-12-31

Information om tjänsten lämnas av

Emilie Nyman Jacoby

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: emilie.nyman@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.