Receptionist till vårdcentralen Bohuspraktiken!

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Bohuspraktiken är en vårdcentral i Bohus centrum med cirka 5900 listade patienter. Vårdcentralens fokus ligger på hög tillgänglighet, kontinuitet och gott bemötande. Efter snart 10 år i vårdens tjänst står vi nu inför en förnyelseprocess och vill utveckla verksamheten tillsammans mot nya idéer.

Du blir en del av vår varma arbetsgrupp som utöver Dig består av två distriktsläkare, ST- och AT-läkare, våra sjuk- och distriktssköterskor, tre teamsekreterare samt två psykologer.

Bohus centrum ligger i södra Ale med närhet till Göteborg. Smidiga kommunikationer med bl.a. pendeltåg tar dig till Göteborg C på endast 13 min!

Adress:
Göteborgsvägen 219, Bohus

Arbetsuppgifter

Du blir en del av vårt viktiga och oumbärliga administrativa team - vårdcentralens ”maskinrum”. I detta otroligt viktiga arbete finns du till för patienten och kommer ha mycket kontakt med människor som söker hjälp. Du kommer bl.a.:

- Ta emot och välkomna patienter och andra intressenter i receptionen
- Kassahantera; ta betalt, registrera besök, hantera bokningar, telefon
- Hänvisa, informera, hjälpa patienter och andra i flödet på vårdcentralen
- Posthantera, hålla allmän ordning i väntrum och se till att patienter vet vart de ska.

Du är kort sagt vårdcentralens ”ansikte utåt”!

Kvalifikationer

Vi söker dig med minst grundläggande behörighet från gymnasiet. Högskoleexamen och tidigare arbete som receptionist är högst meriterande men inget krav. Du får gärna ha arbetat med kundmöten och inom service. Vi ser helst att du har kassavana.

Krav:
Du behöver behärska god svenska i såväl tal som skrift och vara kommunikativ. Därutöver ser vi även att du är bekväm med att förklara och ta samtal på engelska för våra patienter som inte talar svenska. Flerspråkighet är meriterande. Datorvana är ett måste.

Om du inte arbetat på vårdcentral innan kommer du oavsett få en grundlig introduktion med bredvidgång och handledning första veckan, samt möjlighet till inläsningstid.

Personliga egenskaper

Du förväntas vara en god representant och värd för det goda första mötet på vårdcentralen; en person som förmedlar värme, empati, god serviceanda och villighet att vara till hjälp för den som behöver.

Till vårdcentralen kommer individer som inte alltid mår bra och du förstår att det är viktigt att kunna tillmötesgå människor i alla åldrar, olika bakgrund och mående. Du bör vara en person som gillar att det händer saker, att arbetsmiljön är levande och omväxlande - och att Du i detta vet när och hur du ska kunna ställa om.

Till dina främsta egenskaper hör:
- förmåga att prioritera
- förmåga att kommunicera
- god social kompetens
- förmåga att arbeta självständigt och att kunna utföra arbete på uppdrag av andra.

Övrig information

Vi tillämpar provanställning på 6 månader för alla våra tillsvidareanställningar. Intervjuer sker löpande, vänta därför inte för länge med Din ansökan. Vi ser fram emot att höra från Dig!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
2019-01-14
Sista ansökningsdag:
2018-12-31

Information om tjänsten lämnas av

Emilie Nyman Jacoby
031-97 95 40

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: emilie.nyman@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.