Psykolog: en viktig länk i ett psykiatriskt team!

Praktikertjänst Psykiatri AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, varav Praktikertjänst Psykiatri är ett. Praktikertjänst vision är "Bättre vård för bättre liv".

Praktikertjänst Psykiatri AB är ett dotterbolag inom Praktikertjänst, som bedriver psykiatrisk öppen- och slutenvård. Verksamheten växer. From Mars månad 2018 innefattar bolaget, utöver våra tre mottagningar i Spånga, Kista och Rinkeby, stora delar av psykiatrin i nordöstra Stockholm, inklusive mottagningen i Täby.

Praktikertjänst Psykiatri utvecklar och förbättrar ständigt specialistpsykiatrisk vård i nära samverkan med patienter, närstående och samarbetspartners. Förståelse för varje enskild individs unika historia är i fokus i kombination med att sprida evidensbaserad vård och skapa effektiva vårdflöden. Verksamheten karaktäriseras av professionalitet, flexibilitet och korta beslutsvägar.

Man värnar om att ta tillvara och stärka personalens engagemang och kompetens och att göra patienter delaktiga i sin vård. Inom Praktikertjänst psykiatri har man ett fördelaktigt friskvårdsavtal om 5000 kr per år och möjlighet att påverka sina arbetstider via flexsystem och eget schema.

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri Täby är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning belägen centralt i Täby, ca 13 minuters resväg med Roslagsbanan från Östra station. Vi arbetar i ljusa rymliga lokaler, 3 min från tågstationen Roslags-Näsby. Mottagningen har ca 30 medarbetare och erbjuder specialistpsykiatrisk utredning och behandling till patienter från 18 år och uppåt.

Vi utökar nu personalgruppen och strävar efter att effektivisera arbetssätt och struktur för att främja både en god arbetsmiljö och för att nå ut med evidensbaserade metoder till fler av våra patienter.

Adress:
Kanalvägen 17, Täby

Arbetsuppgifter

Som psykolog kommer du arbeta med sedvanliga psykologuppgifter som psykologiskt bedömnings-och behandlingsarbete. Behandlingsarbetet sker både enskilt och i grupp. I arbetsuppgifterna ingår även att kontinuerligt utföra neuropsykiatriska utredningar samt att genomföra BAS-utredningar. Arbetet innebär i hög grad självständigt arbete och arbete i team med övriga kollegor som läkare, psykologer, socionomer, arbetsterapeuter och sjuksköterskor. Du förväntas också delta i förbättrings- och utvecklingsarbete.

Arbetet innebär i hög grad självständigt arbete och arbete i team med övriga kollegor som läkare, psykologer, socionomer, arbetsterapeuter och sjuksköterskor. Du förväntas också delta i förbättringsarbete som pågår löpande.

Kvalifikationer

Leg psykolog med KBT-inriktning. Erfarenhet och intresse av att arbeta med neuropsykiatrisk utredning samt BAS-utredningar är önskvärt liksom erfarenhet av att bedriva strukturerad behandling enskilt och i grupp. Vi ser gärna sökande med erfarenhet av arbete i psykiatrin. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Intresse för att arbeta med människor. God samarbetsförmåga, ansvarstagande och flexibilitet. Vilja att samverka utifrån ett patientperspektiv för att erbjuda och förbättra psykiatrisk vård.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Varaktighet:
Tillsvidare
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2018-12-10

Information om tjänsten lämnas av

Åsa Wallin, enhetschef, leg psykolog
08-128 89 658
08-128 89 600

Ansökan

Skickas till: asa.wallin@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.