Praktikertjänst Psykiatri rekryterar leg. psykolog

Praktikertjänst Psykiatri AB

Praktikertjänst Psykiatri bedriver och utvecklar psykiatrisk specialistvård i nära samverkan med närstående, brukarorganisationer, vårdgarant och myndigheter. Vi arbetar förebyggande och uppsökande med hög tillgänglighet och ett brett behandlingsutbud anpassat till individens behov.

Information om arbetsplatsen

Neuropsykiatriska teamet är en specialistfunktion inom Praktikertjänst Psykiatri vuxenpsykiatri med särskilt ansvar för utredning och behandling av neuropsykiatriska tillstånd, samt neuropsykiatrisk handledning och utbildning av personal i öppenpsykiatrin. Neuropsykiatriska teamets upptagningsområde består av Stockholms nordöstra län. Teamet består idag av psykiatriker, psykologer och arbetsterapeut. Lokalerna är belägna på Danderyds sjukhus.

Adress:
Danderyds sjukhus hus 31 Neuro, Danderyd

Arbetsuppgifter

Arbetet består av att utföra neuropsykiatriska utredningar i team samt att delta i metodutvecklingsarbete med fokus på psykoterapeutiska gruppbehandlingar. Deltagande i forskningsprojekt samt deltagande i enhetens föreläsningar och utbildningar riktade till patienter och vårdgrannar kan bli aktuellt.

Kvalifikationer

Vi har ett vikariat för en leg. psykolog med inriktning KBT som har intresse för att arbeta med utredning och behandling av vuxna med neuropsykiatrisk problematik. Särskilt intresse för och erfarenhet av att arbeta med personer som har neuropsykiatriska funktionshinder, samt erfarenhet av neuropsykologisk testning, är meriterande.

Personliga egenskaper

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, så som förmåga till flexibilitet, engagemang och samarbetsförmåga.

Övrig information

På enheten värnar vi om varandra och ett gott arbetsklimat. Vi har god stämning, högt i tak och många gemensamma aktiviteter. I anslutning till mottagningen finns gym och vi har ett generöst friskvårdsbidrag.

Har Du ytterligare frågor kring tjänsten är Du välkommen att kontakta enhetschef Louise Frödell, 0790-719579, eller via e-post louise.frodell@ptj.se.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2019-01-18

Information om tjänsten lämnas av

Louise Frödell
08-128 89 700
079-071 95 79

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: louise.frodell@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.