Distriktssköterska/ Sjuksköterska

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Vi är en trevlig arbetsplats med stabil personalstyrka, fullt bemannade med stor arbetsglädje och nöjda patienter. Vi har ca 20 anställda medarbetare och är en medelstor vårdcentral med drygt 6300 listade patienter. Vår mottagning är komplett med flera olika yrkeskategorier såsom distriktsläkare, distriktsköterska, diabetessköterska, mottagningssköterska, undersköterska, laboratorium, BVC, dietist, psykolog, kurator, sjukgymnast, diplomerad rökavvänjare.
Vi har avtal med landstinget i Uppsala län precis som alla vårdcentraler men vår huvudman är Praktikertjänst. Vi har fina charmiga lokaler på Margaretahemmet och våra patienter ger oss höga betyg i nationella mätningar.

Adress:
Margaretavägen, Walloxen, Knivsta

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på vårdcentral med telefonrådgivning, tidsbokning, vaccinationer, injektioner, omläggningar och egna patientbesök. Arbetet är skiftande och stimulerande.
Fokus är gott samarbete mellan alla yrkeskategorier på vårdcentralen med patienten i fokus för en bra vård med hög kvalitet och tillgänglighet.

Kvalifikationer

Sjuksköterska med grundutbildning och legitimation är ett krav. Sjuksköterska i slutet av sin utbildning är också välkommen att söka.
Erfarenhet ifrån arbete på vårdcentral är meriterande liksom specialistutbildning som distriktssköterska

Personliga egenskaper

Vi söker dig med en positiv inställning och arbetsglädje. Du skall ha en vilja att utvecklas i ditt yrke. God samarbetsförmåga och flexibilitet samt förmåga att hålla många bollar i luften. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Tjänstgöringsgraden är deltid och kan diskuteras.
Vår nuvarande sköterska arbetar 50% med vi behöver utöka detta så högre nivå är önskvärt.

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
vikariat med möjlighet tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
30 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2019-01-04

Information om tjänsten lämnas av

Monika Leissner
018-617 68 78
Linda Astner
018-617 68 70

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: monika.leissner@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.