ASIH VÄSTERORT SÖKER SJUKSKÖTERSKA

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Medarbetare inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Praktikertjänst N.Ä.R.A. i framtiden - Vi är ledande i utvecklingen av vård i relation till framtidens hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

ASIH Västerort utgår från fina lokaler som ligger på fem minuters gångavstånd från Vällingby centrum och tunnelbanan. Lokalen delas med ASIH Järfälla.

Adress:
Grimstagatan 162, Vällingby

Arbetsuppgifter

Vi söker en sjuksköterska till vårt ASIH-team som vårdar patienter boende i Västerort och Ekerö. Vi arbetar med personcentrerad vård och du kommer arbeta i ett multiprofessionellt team med både palliativa och kurativa patienter i hemmet. Ett flexibelt arbete där du som sjuksköterska kan arbeta mycket självständigt.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Utbildning inom onkologi eller palliativ vård och erfarenhet från liknande vård är meriterande. B-körkort är ett krav. Vi söker också sjuksköterskor för timanställning.

Personliga egenskaper

Du tror att ditt arbete kan förändra och påverka patientens situation. Uppskattar teamarbete men är också trygg i att agera självständigt. Du vill arbeta med tekniska lösningar och befinna dig i en lärandemiljö.

Övrig information

Intervjuer sker fortlöpande. Vi söker dig som kan arbeta 80% eller mer. Rullande schema med tjänstgöring dag, kväll och helg. Bolaget tillämpar bakgrundskontroll.
Vi undanber oss kontakt från rekryteringsbolag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
29,6 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2018-12-16

Information om tjänsten lämnas av

Anna Lundin
08-586 21 077
Michael Dubiel
08-586 21 009

Ansökan

Skickas till: anna.lundin@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.