ASIH VÄSTERORT SÖKER NATTSJUKSKÖTERSKA

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Medarbetare inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Praktikertjänst N.Ä.R.A. i framtiden - Vi är ledande i utvecklingen av vård i relation till framtidens hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

ASIH Västerort delar lokaler med ASIH Järfälla. Fina lokaler som ligger på fem minuters gångavstånd från Vällingby centrum och tunnelbanan. Våra tjänstebilar står i garage i fastigheten.

Adress:
Grimstagatan 162, Vällingby

Arbetsuppgifter

Vi söker sjuksköterska till vårt natt-team i Västerort. Du kommer arbeta i ett multiprofessionellt team med palliativ vård och avancerade medicinska insatser i hemmet. Arbetet är flexibelt och som sjuksköterska arbetar du mycket självständigt. Vi arbetar med personcentrerad vård.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, gärna specialistsjuksköterska inom öppen hälso- och sjukvård. Erfarenhet från liknande vård är meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du uppskattar teamarbete men är också trygg i att agera självständigt. Du tror att ditt arbete kan förändra och påverka patientens situation. Du vill arbeta med tekniska lösningar och befinna dig i en lärandemiljö.

Övrig information

Intervjuer sker fortlöpande. Rullande schema med tjänstgöring var tredje helg. Vi söker också sjuksköterskor för timanställning. Bolaget tillämpar bakgrundskontroll.
Vi undanber oss kontakt från rekryteringsbolag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
21,60 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2018-12-16

Information om tjänsten lämnas av

Anna Lundin
08-586 21 077
Michael Dubiel
08-586 21 009

Ansökan

Skickas till: anna.lundin@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.