Sjuksköterska Palliativa enheten, Upplands Väsby

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Medarbetare inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Praktikertjänst N.Ä.R.A. i framtiden - Vi är ledande i utvecklingen av vård i relation till framtidens hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

Vi utför kvalificerad omvårdnad med en hög medicinsk kompetens. Vår ambition är att möta patienters individuella önskemål och att vara ett närvarande och ett starkt stöd, både för patienter och för närstående.

Hos oss arbetar vi i ett multiprofessionellt team.

Adress:
Löwenströms Väg 2, Upplands Väsby

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom slutenvård. Vården innehåller många medicinska moment, centrala infarter, drän av olika slag, blodtransfusioner, läkemedelspumpar, infusioner och injektioner etc.

På vår palliativa avdelning arbetar du med att lindra symtom och ge psykologiskt, existentiellt och socialt stöd till patienter och deras närstående. Vi har regelbundet handledning för personalen samt teamkonferenser.

Som sjuksköterska har man en förkortad veckoarbetstid på 37 timmar i veckan i snitt. Tjänstgöring blandat dag/kväll/helg, vi arbetar två helger av fem.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet, det är ej ett krav. Har du en specialistutbildning är det meriterande.

Personliga egenskaper

Du är ansvarstagande och van vid att fatta självständiga beslut samt tycker om att arbeta i team. Vi ser gärna att du trivs med att engagera dig i utvecklingen av vården på avdelningen, samt att du bidrar till en god arbetsmiljö tillsammans med oss.

Övrig information

Intervjuer samt rekrytering sker fortlöpande.

Friskvårdsbidrag på 3000 kr/år. Goda möjligheter till kompetensutveckling finns. Praktikertjänst N.Ä.R.A. är HBTQ certifierade.

Bolaget tillämpar bakgrundskontroller.

Annonsförsäljare och rekryteringsföretag undanber vi oss.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
37 timmar
Tillträdesdatum:
Snarast
Sista ansökningsdag:
2019-01-20

Information om tjänsten lämnas av

Lena Pettersson
08-586 21 015
070-485 28 19

Ansökan

Skickas till: lena.pettersson.2@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.