Tandhygienist till Tandvårdsteam Holfve i Leksand

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Vi är ett team bestående av 3 tandläkare, 2 tandhygienister, 3 tandsköterskor och 2 receptionister. Vi är ett glatt gäng som fokuserar på att trivas på jobbet och kunna erbjuda hög kvalité på tandvård och service till våra patienter.

Adress:
Hagagatan 33, Leksand

Arbetsuppgifter

Informera om, förebygga och behandla parodontal sjukdom. Revisionsundersökningar. Akutbehandlingar i samråd med tandläkare utifrån kompetens och förmåga. Tandblekning.

Kvalifikationer

Du är legitimerad tandhygienist, har god klinisk erfarenhet samt vilja att vidareutbilda dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt för oss att du passar in i vår arbetsgrupp.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är drivande och vill utvecklas framåt tillsammans med oss i teamet. Du är positiv och bidrar till arbetsglädje.

Övrig information

Urval och intervjuer sker löpande. Kom in till oss med ditt CV eller maila Sandra på sandra.holfve@ptj.se

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
2019-04-01
Sista ansökningsdag:
2018-12-14

Information om tjänsten lämnas av

Sandra Holfve
0247-136 50

Ansökan

Skickas till: sandra.holfve@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.