Undersköterska Natt

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Medarbetare inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Praktikertjänst N.Ä.R.A. i framtiden - Vi är ledande i utvecklingen av vård i relation till framtidens hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

Vår avdelning har funnits på Lidingö sedan 2016 då vi startade verksamheten i nyrenoverad lokaler. Vi har 20 platser där vi vårdar patienter i olika palliativa skeden. Hos oss jobbar det undersköterskor, sjuksköterskor, läkare, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut i ett tajt team kring patienten.

Adress:
Högsätravägen 4AB, Lidingö

Arbetsuppgifter

Våra patienter befinner sig i olika palliativa skeden och har därför varierande behov. Därför är det viktigt för oss att vi är flexibla, nyfikna och empatiska. Närståendes medverkan är också viktigt för oss i den personcentrerade vården. Det finns alltid nytt att lära inom palliativ vård och vi erbjuder årligen flera möjligheter till utbildning inom ämnet.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet från palliativ vård och det är nödvändigt att du tidigare har arbetat inom slutenvården.
Specialist undersköterskeutbildning inom palliativ omvårdnad är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi är måna om vår arbetsplats och alla som vistas här, vi vill att du bidrar med gott bemötande, empati och är intresserad av att hjälpa oss göra oss ännu bättre på det vi gör! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Intervjuer sker fortlöpande.

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Heltidsmåttet natt är 32,25.

Även du som är intresserad av timvikariat är välkommen med en ansökan, ange då detta i ansökan.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
23,33 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2018-12-20

Information om tjänsten lämnas av

Martina Blomster, rekryteringsansvarig
08-586 21 111
Caroline Oscarson, enhetschef
08-586 21 046

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: martina.blomster@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.