Kurator

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen läkarhuset ligger mitt i centrala Göteborg, vi har 7200 listade patienter. Vårdcentralen har funnits i läkarhuset sedan 2003.
Vi har 3 specialister i allmänmedicin, en specialist i kirurgi samt ST läkare och underläkare. Vi har Astma/KOL och diabetesmottagning, en äldremottagning samt ett psykosocialt team. Vårdcentralen har även en Rehabmottagning med fysioterapeuter och arbetsterapeut som jobbar tillsammans med vårdcentralen.

Adress:
Södra Vägen 27, Göteborg

Arbetsuppgifter

Utföra sedvanliga kuratorsuppgifter inom primärvården såsom stödsamtal, krissamtal, motiverande samtal och samhällsorientering. Samverkan inom vårdcentralen och med externa aktörer såsom socialtjänst och Försäkringskassan ingår också som en stor del av arbetet.

På Vårdcentralen kommer du att ingå i ett psykosocialt team bestående av dig som kurator, psykologer, arbetsterapeut, fysioterapeut och sjuksköterska.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är socionom eller motsvarande. Vidareutbildning och/eller erfarenhet av kuratorsarbete är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker nu Dig som är intresserad av att vara en del i ett team med god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande och har en positiv inställning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information

Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Tjänsten är ett vikariat på 60 %.

Vi undanber oss vänligt all kontakt ifrån rekryteringsföretag.

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
Vikariat 12 månader
Arbetstid per vecka:
24 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2018-12-11

Information om tjänsten lämnas av

Linus Persson
Paolo Nilsson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: linus.persson@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.