Psykolog till Praktikertjänst Psykiatri Åkersberga

Praktikertjänst Psykiatri AB

Praktikertjänst Psykiatri bedriver och utvecklar psykiatrisk specialistvård i nära samverkan med närstående, brukarorganisationer, vårdgrannar och myndigheter. Vi arbetar förebyggande och uppsökande med hög tillgänglighet och ett brett behandlingsutbud anpassat till individens behov.

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, varav Praktikertjänst Psykiatri är ett.

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri i Åkersberga är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för vuxna över 18 år. Vi erbjuder allmänpsykiatriska bedömningar, utredningar samt behandlingar enskilt och i grupp. Mottagningen är belägen i ALCEA-huset, Österåkers kommunhus, med goda kommunikationer och parkeringsmöjligheter. På mottagningen arbetar läkare, psykologer, medicinska sekreterare, sjuksköterskor samt en fysioterapeut.

Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsplats där vi tillsammans skapar en kärleksfull arbetsmiljö med mycket arbetsglädje och ett tillåtande, respektfullt klimat.

Vi är engagerade medarbetare som ständigt stävar efter att ge våra patienter en god, säker och jämlik vård. Vi gör ett spännande och kontinuerligt arbete för att ständigt vara i förbättring.

Vi önskar nu utöka vår psykologgrupp och erbjuder dig nu därför ett stimulerande och omväxlande arbete inom det egna ansvarsområdet tillsammans med kompetenta och trevliga arbetskamrater. Välkommen till oss!

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Hackstavägen 22, 4 tr, Åkersberga

Arbetsuppgifter

Du kommer utöver kliniskt arbete med patienter innefattande bedömning, neuropsykiatriska utredningar och behandling, arbeta i team, samverka med olika myndigheter samt eventuellt bedriva gruppverksamhet. Alla nyanställda hos oss erbjuds en mentor. Metodhandledning erbjuds på härvarande mottagning.

Kvalifikationer

Nu söker vi dig, som är Leg Psykolog med KBT inriktning. Meriterande är att du har erfarenhet av psykiatriskt behandlingsarbete samt neuropsykiatriskt utredningsarbete.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, engagerad, ansvarstagande och flexibel. Du som tycker om att arbeta i team och tänker att du har viljan att hjälpa oss bli ännu bättre. Vi söker dig som tycker om att samarbeta och som har ett stort hjärta för våra patienter.

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid per vecka: Heltid
Tillträdesdatum: 20 januari 2019 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 17 januari 2019

Vi intervjuar fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Varaktighet:
Tillvidare
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2019-01-17

Information om tjänsten lämnas av

Jessika Klein Exner, Enhetschef
08-128 89 858
Alvaro Marmol Barrales, Psykolog
079-071 98 65

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: jessika.klein.exner@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.