Leg psykolog, leg psykoterapeut PDT-inriktning.

Praktikertjänst Psykiatri AB

Praktikertjänst Psykiatri bedriver och utvecklar psykiatrisk specialistvård i nära samverkan med närstående, brukarorganisationer, vårdgrannar och myndigheter. Vi arbetar förebyggande och uppsökande med hög tillgänglighet och ett brett behandlingsutbud anpassat till individens behov.

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, varav Praktikertjänst Psykiatri är ett.

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri Spånga är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning belägen centralt i Spånga. Mottagningen har ca 25 medarbetare och erbjuder specialistpsykiatrisk utredning och behandling till patienter från 25 år och uppåt. Inom mottagningen finns ett behandlingsteam, ett geriatriskt team, ett team för psykoterapibedömningar samt psykologer specialiserade på neuropsykiatriska utredningar. På mottagningen arbetar psykiatriker, psykologer, socionomer, arbetsterapeuter, sjuksköterskor, rehabkoordinator, fysioterapeut och hälsopedagog.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Salagatan 2, Spånga

Arbetsuppgifter

Som Psykoterapisamordnare på 50 % får du ett ansvar att tillsammans med specialistläkare i psykiatri göra terapibedömningar samt administrera terapiärenden såväl internt som externt. Du blir budgetansvarig för externa terapier. För att fullgöra uppgiften optimalt vill vi att du också bedriver egna terapier. Du kommer att ha kontakt med både terapeuter och patienter. Vad beträffar funktionen som psykoterapisamordnare kommer du successivt att introduceras av nuvarande samordnare.
På resterande 50 % kommer du att utföra neuropsykiatriska utredningar. Inom ramen för det kommer du kunna samverka med andra psykologer samt andra professioner som är involverade i dessa utredningar.

Kvalifikationer

Leg psykolog och leg psykoterapeut med PDT-inriktning. Vi ser gärna sökande med erfarenhet av arbete i psykiatrin, psykoterapi samt kompetens i neuropsykologi/erfarenhet av neuropsykologiskt utredningsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Intresse för att arbeta med människor. God samarbetsförmåga, ansvarstagande och flexibilitet. Vilja att samverka utifrån ett patientperspektiv för att förbättra psykiatrisk vård.

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Snarast
Sista ansökningsdag:
2018-12-21

Information om tjänsten lämnas av

Pernilla Heving
08-128 89 205

Ansökan

Skickas till: pernilla.heving@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.