Rehabkoordinator

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

I mars 2018 öppnade Ultuna vårdcentral. Vårdcentralen finns centralt i campusområdet i Ultuna och är en del av Praktikertjänst. Här formar vi tillsammans framtidens primärvård med patienten ständigt i fokus.

Adress:
Ulls väg 30B, Uppsala

Arbetsuppgifter

Som rehabkoordinator kommer du att tillsammans med vårdcentralens läkare vara ansvarig för våra sjukskrivnings- och rehabiliteringsärenden. Du kommer även att vara kontaktperson mot externa aktörer så som arbetsgivare, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och kommunen. Funktionen kompletterar försäkringskassans samordningsansvar och arbetsgivarnas rehabiliteringsansvar.

I uppdraget ingår även att ge individuellt anpassat stöd till patienter, samverka och samordna rehabiliteringsärenden internt på vårdcentralen, och med andra enheter inom hälso- och sjukvården. Uppdraget finns närmare beskrivet här:
http://www.lul.se/sv/Extranat/For_vardgivare/Sjukskrivning-och-rehabilitering/Rehabiliteringskoordinator-Reko/

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet och utbildning inom primärvården.

Personliga egenskaper

Som person är du initiativrik och har mycket god samarbetsförmåga. Vi ser att du är en ansvarstagande och flexibel person som trivs med att arbeta självständigt och i team. Du har ett intresse av att arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av ditt arbete. Du har ett tydligt patientfokus och är en god kommunikatör. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Uppdraget som rehabkoordinator är en tillsvidareanställning på ca 30%, resterande arbetstid på del- eller heltid förläggs utifrån din grundprofession. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
2019-01-14
Sista ansökningsdag:
2018-12-16

Information om tjänsten lämnas av

Heidi Lindbäck

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: heidi.lindback@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.