Diabetes sjuksköterska

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Vi växer och vill utveckla och bredda vår vårdcentral

Vårdcentralen läkarhuset ligger mitt i centrala Göteborg, vi har 7200 listade patienter. Vårdcentralen har funnits i läkarhuset sedan 2003.
Vi har 3 specialister i allmänmedicin, en specialist i kirurgi samt ST läkare och underläkare. Vi har Astma/KOL och diabetesmottagning, en äldremottagning samt ett psykosocialt team. Vårdcentralen har även en Rehabmottagning med fysioterapeuter och arbetsterapeut som jobbar tillsammans med vårdcentralen.

Adress:
Södra Vägen 27, Göteborg

Arbetsuppgifter

Som diabetessjuksköterska kommer du att arbeta med egen mottagning för diagnostiserade diabetiker, i huvudsak patienter med typ 2 diabetes. I arbetet ingår telefonrådgivning, kallelser och mottagning. Du kommer även att ha utbildningsansvar för patienter, personal och vid behov även för anhöriga. Arbetet med diabetes är ca 50% av tjänsten. Övrig tid kommer du att arbeta med övrigt mottagningsarbete på vårdcentralen

Kvalifikationer

Svensk legitimation som sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso - och sjukvårdtill distriktssjuksköterska. Samt godkänd specialistutbildning inom diabetesvård.
Vi önskar att du har erfarenhet från primärvård

Personliga egenskaper

Då arbetet mestadels är självständigt ställs höga krav på att du känner dig trygg i din yrkesroll.
Du ska bidra till ett gott arbetsklimat. Att kunna samarbeta och vara ansvarstagande är en självklarhet för oss.

Övrig information

Vi undanber oss vänligt med bestämt all kontakt ifrån rekryteringsföretag.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2019-01-03

Information om tjänsten lämnas av

Verksamhetschef Paolo Nilsson
Biträdande verksamhetschef Linus Perssona

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: paolo.nilsson@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.