Arbetsterapeut vikariat 1 år, Minnesmottagning

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Medarbetare inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Praktikertjänst N.Ä.R.A. i framtiden - Vi är ledande i utvecklingen av vård i relation till framtidens hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

Minnesmottagningen på Löwenströmska sjukhuset är en öppenvårdsmottagning som utreder kognitiva sjukdomar med fokus på demens. Vi genomför ca 300 utredningar per år och vi utreder alla typer av demenssjukdomar hos individer som är 65 år och äldre.

På mottagningen arbetar ett team på sex personer bestående av läkare, psykolog, arbetsterapeut, undersköterska och sjuksköterska. Arbetet präglas av teamarbete och flexibilitet då det ibland behöver tas snabba beslut. Mottagningen kännetecknas också av hög kvalité, bra bemötande och ett positivt klimat där vi tillsammans utvecklar våra arbetsmetoder och vår mottagning.
Vi har korta beslutsvägar och uppskattar nya idéer och tankar kring hur vi kan förbättra vår tillvaro både för oss som jobbar här och våra patienter.

Adress:
Löwenströms väg 1, Upplands Väsby

Arbetsuppgifter

Det dagliga arbetet består främst av att genomföra funktionsbedömningar och kognitiva bedömningar som del i den utvidgade utredningen av demenssjukdomar. Du träffar patienten antingen på mottagningen eller i hemmet varvid körkort är ett krav. Utöver detta deltar du i ronder, teammöten samt utveckling av enheten.

Kvalifikationer

Leg. Arbetsterapeut

Tidigare arbete på mottagning inom öppenvård samt arbete med personer med demenssjukdomar är meriterande.
Tidigare arbete i Take Care samt datavana meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du lugn och strukturerad, med förmåga att prioritera och fatta snabba beslut. Du tar ansvar för det egna arbetet och har en god samarbetsförmåga. Då vi är ett litet team lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information

Vi tillämpar bakgrundskontroll.
Intervjuer sker löpande och tillträde kan ske enligt ök. dock senast 1 februari.
Ansökan tas helst emot via mail.

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
190201-200201 med chans till viss förlängning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
2019-02-01
Sista ansökningsdag:
2019-01-15

Information om tjänsten lämnas av

Jens Berggren
08-606 40 94

Ansökan

Skickas till: jens.berggren@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.