Leg psykolog neuropsykiatriskt utredningsarbete

Praktikertjänst Psykiatri AB

Praktikertjänst Psykiatri bedriver och utvecklar psykiatrisk specialistvård i nära samverkan med närstående, brukarorganisationer, vårdgrannar och myndigheter. Vi arbetar förebyggande och uppsökande med hög tillgänglighet och ett brett behandlingsutbud anpassat till individens behov.

Praktikertjänst Psykiatri är ett dotterbolag till Praktikertjänst AB som är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.

Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, varav Praktikertjänst Psykiatri är ett.

Information om arbetsplatsen

Vi söker nu en legitimerad psykolog till vår mottagning som ligger centralt i Mörby centrum med nära till allmänna kommunikationer. Vi är 25 medarbetare med professioner som psykiatriker, ST- läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, psykoterapeuter, arbetsterapeut, receptionister samt medicinska sekreterare och enhetschef. Våra patienter är från 18 år och uppåt. Vi värnar om vår gemensamma arbetsmiljö och det kollegiala samarbetet.

Adress:
Mörby centrum plan 7, Danderyd

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår framförallt neuropsykiatriskt utredningsarbete, men även att genomföra BAS-utredningar och bedömningar om patient bör genomgå NP-utredning. Gruppbehandling för patientgruppen kan också ingå i tjänsten om det är intressant. Vi arbetar i enlighet med regionala vårdprogram och evidensbaserade metoder.

Kvalifikationer

Leg psykolog med erfarenhet av psykiatri och neuropsykiatriskt utredningsarbete. Meriterande är erfarenhet av målgruppen och intresse för förbättringsarbete.

Personliga egenskaper

Du tar eget ansvar och samarbetar väl med andra yrkesgrupper utifrån ett patientperspektiv för att förbättra vården. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet och engagemang.

Övrig information

Vi har ett fördelaktigt friskvårdsavtal och generösa flextidsregler.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Kontakt med annonssäljare, säljare av andra rekryterings-/bemanningstjänster och alla former av kandidatförmedlingar undanbedes.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2018-12-28

Information om tjänsten lämnas av

Annie Norell, enhetschef och psykolog
08-128 89 535

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: elisabeth.lindmark-virding@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.