legitimerad Psykolog

Praktikertjänst Psykiatri AB

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri erbjuder specialistpsykiatrisk vård till boende i Spånga-Tensta och Rinkeby-Kista. Mottagningen är belägen i ljusa moderna lokaler i "Möllan" utmed E18 med tillgång till goda kommunikationer. Psykosenheten är samlokaliserad med allmänpsykiatrisk enhet och akut och jourenhet och arbetsplatsen omfattar drygt 50 anställda.
I psykosenhetens uppdrag ligger specialistpsykiatriskt utredning och behandling för patienter med psykossjukdom. Övergripande målsättningar syftar till att höja livskvalitet, förhindra återinsjuknande och verka för social-och arbetsmässig rehabilitering. Förebyggande arbete för att främja tidig upptäckt av psykostillstånd genom informations och utbildningsinsatser riktade mot närområdet är en annan av psykosenhetens uppgifter.

Adress:
Rinkebysvängen 70 A, 4 tr, Spånga

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är psykiatriskt utredningsarbete och psykologisk behandling. Inom psykosenheten pågår just nu även implementering av F-ACT(Flexibel Assertive Community Treatment) där du som psykolog kommer ha en central roll i utvecklingsarbetet. Din tillhörighet kommer du att ha i ett mycket trevligt och engagerat multimodalt team bestående av läkare, sjuksköterskor, skötare, arbetsterapeut, kurator, fysioterapeut och hälsopedagog.

Kvalifikationer

Gärna erfarenhet från psykiatriskt utrednings- och behandlingsarbete och intresse för psykosvård och utvecklingsarbete.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ett genuint intresse för att vara med och utveckla psykosvården i ett mångkulturellt upptagnings område och i en mångkulturell personalgrupp.

Övrig information

Arbetstid 40 timmar per vecka, Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Varaktighet:
tillsvidare
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2019-01-11

Information om tjänsten lämnas av

Cecilia Hernestam
08-081 28 89489
070-002 19 74
Helena Persson
08-128 89 459
070-003 85 11

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: lena.lindberg@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.