Leg sjuksköterska Praktikertjänst Psykiatri Täby

Praktikertjänst Psykiatri AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, varav Praktikertjänst Psykiatri är ett.

Praktikertjänst Psykiatri AB bedriver psykiatrisk öppen- och slutenvård. From Mars månad 2018 innefattar bolaget, utöver våra tre mottagningar i Spånga, Kista och Rinkeby, stora delar av psykiatrin i nordöstra Stockholm, inklusive mottagningen i Täby.

Praktikertjänst Psykiatri utvecklar och förbättrar ständigt specialistpsykiatrisk vård i nära samverkan med patienter, närstående och samarbetspartners. Förståelse för varje enskild individs unika historia är i fokus i kombination med att sprida evidensbaserad vård och skapa effektiva vårdflöden. Verksamheten karaktäriseras av professionalitet, flexibilitet och korta beslutsvägar. Man värnar om att ta tillvara och stärka personalens engagemang och kompetens och att göra patienter delaktiga i sin vård.

Inom Praktikertjänst Psykiatri har man ett fördelaktigt friskvårdsavtal om 5000 kr per år och möjlighet att påverka sina arbetstider via flexsystem och eget schema.

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Psykiatri Täby är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning belägen centralt i Täby, ca 13 minuters resväg med Roslagsbanan från Östra station. Vi arbetar i ljusa rymliga lokaler, 3 min från tågstationen Roslags-Näsby. Mottagningen har ca 30 medarbetare och erbjuder specialistpsykiatrisk utredning och behandling till patienter från 18 år och uppåt. Vi utökar nu personalstyrkan för att bättre kunna möta patienternas behov av kvalificerad vård och samtidigt skapa en hållbar och utvecklande arbetsmiljö för personalen.
Adress:
Kanalvägen 17, Täby

Adress:
Kanalvägen 17, 1 tr, Täby

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom psykiatrisk öppenvård så som medicinuppföljningar, urinprovtagning, stödjande och psykoedukativa samtalskontakter individuellt och i grupp. Vidare ingår medverkan i cs-kontroller vid vår öppna mottagning för adhd-patienter och medverkan i årskontroller och kvalitetsregisteringar av patienter med adhd och bipolär sjukdom.

Arbetet innebär i hög grad självständigt arbete och arbete i team med övriga kollegor som läkare, psykologer, socionomer, arbetsterapeuter och skötare. Du förväntas också delta i förbättrings- och utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska. Vi ser gärna att du har vidareutbildning i psykiatri och eller erfarenhet av arbete inom psykiatrisk öppenvård. Basutbildning i psykoterapi är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Intresse för att arbeta med människor. God samarbetsförmåga, ansvarstagande och flexibilitet. Vilja att samverka utifrån ett patientperspektiv för att förbättra psykiatrisk vård.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Varaktighet:
Tillsvidare
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2018-12-21

Information om tjänsten lämnas av

Åsa Wallin, enhetschef, leg psykolog
08-128 89 658

Ansökan

Skickas till: asa.wallin@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.