Leg. Psykoterapeut

Praktikertjänst Psykiatri AB

Praktikertjänst Psykiatri bedriver och utvecklar psykiatrisk specialistvård i nära samverkan med närstående, brukarorganisationer, vårdgrannar och myndigheter. Vi arbetar förebyggande och uppsökande med hög tillgänglighet och ett brett behandlingsutbud anpassat till individens behov.

Praktikertjänst Psykiatri är ett dotterbolag till Praktikertjänst AB som är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, varav Praktikertjänst Psykiatri är ett.

Information om arbetsplatsen

Psykoterapienheten i Täby har funnits sedan 2008.
På enheten arbetar sex psykoterapeuter, varav en enhetschef och en medicinsk sekreterare. Vår arbetsgrupp består i dag av två leg. psykoterapeuter med kognitivt beteendeterapeutisk inriktning, fyra leg. psykoterapeuter med psykodynamisk inriktning. Vi bedriver tidsbestämda psykoterapier på remiss från de allmänpsykiatriska mottagningarna i Nordost. Enheten är belägen på Kanalvägen 15 i Täby invid Roslagsbanans station, Roslags Näsby.
Adress: Praktikertjänst Psykiatri Psykoterapienheten, Kanalvägen 15, 1 tr, 183 38 Täby

Adress:
Kanalvägen 15, 1 tr, Täby

Arbetsuppgifter

I och med att en av våra medarbetare nu slutar sin tjänst söker vi dig som uppskattar ett självständigt arbete med förankring i en arbetsgrupp och vill vara med och vidareutveckla psykoterapi för psykiatriska patienter.
I tjänsten ingår huvudsakligen att självständigt bedöma psykiatriska patienter inför psykoterapi och att bedriva tidsbestämda psykoterapeutiska behandlingar individuellt eller i grupp.

Kvalifikationer

Vi söker en leg. psykoterapeuter, företrädelsevis leg. psykolog med kognitiv beteendeterapeutisk inriktning. Därutöver ser vi att du har hunnit bredda din psykoterapeutiska kompetens såväl kliniskt som med påbyggnadsutbildningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har bred erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård med psykoterapeutiskt arbete. Som person är du ansvarstagande och självständig samt van att arbeta mot uppsatta mål.

Övrig information

Märk din ansökan ”Psykoterapeut Psykoterapienheten Täby”. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
2019-05-01
Sista ansökningsdag:
2019-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Catharina Theve
08-128 89 650

Ansökan

Skickas till: catharina.theve@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.