Tandläkare och aktieägare till verksamhet i Tierp

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Ett gyllene tillfälle att ta över en välutrustad trivsam klinik med stora möjligheter och trevliga patienter. Här har du full tidbok från dag ett. Kliniken är bra planerad med fyra ljusa behandlingsrum med KaVo E70 utrustningar.
Personalrum, väntrum, förråd och sterilutrymme delas med två andra tandläkare.
Journalsystem: Frenda.
Kliniken är utrustad med bland annat Panoramaröntgen från Gendex. Tre stycken intraorala röntgensensorer, Gendex. VDW Gold endodonti motor med Wave One goldfilar. Autoklav från Melag, DAC med två kasetter för vinkelstycken, diskdesinfektor från Miele.
Den nuvarande tandläkaren arbetar delegerat, det finns två tandsköterskor anställda och i nuläget söker vi en tandhygienist. Överlåtes av familjeskäl, nuvarande ägare kommer inte att finnas kvar på orten. Överlåtes snarast.

Adress:
Hantverksgatan 4, Tierp

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är utbildad tandläkare och som har arbetat i tre till fem år. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Du tycker också att det är roligt att leda andra människor.
När du går in som aktieägare kommer du att ansvara för den dagliga driften av verksamheten du är ansvarig för. Till din hjälp finns ett nätverk av specialister inom olika områden. Exempelvis säkerhet, juridik, HR, fastighet, administration, finans, IT- och telefoni, kvalitet, kommunikation, inköp, pension, miljö, affärscoacher och vårdpersonal. Som en del av rollen är du ansvarig för verksamhetens resultat vilket innebär att du gör en budget och ansvarar för det ekonomiska resultatet.
En av våra ambitioner är också att ha branschens nöjdaste medarbetare.
Som verksamhetschef har du ansvar för att:

• leda och fördela arbetet, utöva arbetsledning enligt lagar, avtal och rättspraxis
• rekrytera vid behov och årligen hålla mål- och utvecklingsdialog samt lönesamtal
• se till att de anställda har tillräckliga kunskaper och förutsättningar för sitt arbete
• arbetsplatsen har en god arbetsmiljö och att de anställda får tillräckliga instruktioner om arbetsrisker och sättet att undgå dessa

Kvalifikationer

• Legitimerad tandläkare
• 3-5 års arbetslivserfarenhet
• God datorvana
• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg, både i din roll som tandläkare och som person. Du har ett stort driv och intresse av utveckling. Du har lätt för att samarbeta och ser ständigt möjligheter till förbättring.
Du är en person som ser det som en självklarhet att ha ett stort engagemang i såväl dina patienter och som mottagningens utveckling. Vi tror att du är nyfiken på nya lösningar och möjligheter. Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Övrig information

Vi vill att din ansökan består av ett CV samt ett personligt och ett odontologiskt brev. Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater vi väljer att gå vidare med att genomgå såväl en personlig som en odontologisk intervju.
Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.
Urvalet sker löpande. Har du frågor eller funderingar kring denna tjänst, tveka inte att höra av dig!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2019-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Martin Sunesson

Ansökan

Skickas till: rekrytering@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.