Tandhygienist, Stortorgspraktiken Örebro

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Vi arbetar med journalsystemet Frenda.

Arbetstid enligt överenskommelse upp till heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

I praktikens 5 rum jobbar 2 tandläkare, 2 tandsköterskor, 1 tandhygienist (som är tjänstledig i 6 mån) och en receptionist. Medelåldern på personalen är 40-45 år. Praktiken har bedrivit allmäntandvård centralt i Örebro sedan 60-talet och numera även specialisttandvård inom käkkirurgi.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Stortorget 15, Örebro

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandhygienistuppgifter samt i viss mån assistans. Behovet av parodontal behandling är stort på kliniken. Vi bedriver i huvudsak vuxentandvård i dagsläget, men det är inte uteslutet att du kan komma att arbeta med viss del barntandvård i framtiden.
Vi förutsätter att du är positiv och trivs med att jobba med människor, gillar ordning och reda samt har lätt för att lära.

Kvalifikationer

Leg. Tandhygienist. Du bör kunna jobba självständigt.

Personliga egenskaper

Det är viktigt att du precis som vi vill lära dig mera och utvecklas inom yrket. God social förmåga! Stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information

Vi är flexibla och intresserade även av dig som kan arbeta mellan 20-40 timmar/vecka.

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
6 månader med god chans till förlängning.
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Snarast
Sista ansökningsdag:
2019-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Jonas Lundström
019-10 29 55
Gustaf Blomgren
019-10 29 55

Ansökan

Skickas till: jonas.lundstrom@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.