Legitimerad tandhygienist sökes!

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Vi på Von Ahnska Tandkliniken bedriver tandvård för alla. Vår klinik ligger mitt i centrala Borås, belägen i ett av Borås vackraste och äldsta hus, Von Ahnska huset. I våra ljusa och fina lokaler erbjuder vi våra patienter tandvård av högsta kvalitet.
Vi är ett team som består av en tandläkare, en tandhygienist, en tandsköterska och en assistent och arbetar delegerat. Vi utför det mesta inom tandvården samt implantatprotetik, oralkirurgiska ingrepp samt estetik. Det är av stor vikt att även kunna erbjuda tandhygienistbehandlingar.

Adress:
Skolgatan 5, Borås

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter skall i huvudsak vara att behandla våra patienter med avseende på parodontal och kariologisk behandling men även kunna utföra vissa delegerade uppgifter inom den övriga tandvården. Teamarbete med assistans till tandläkare samt undersökningar av revisionspatienter. Även arbete i receptionen och andra administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Leg. tandhygienist med viss arbetslivserfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du bör vara självständig, flexibel, lojal, social, noggrann och ansvarstagande.

Övrig information

Vi är flexibla och är intresserade av dig som kan arbeta 30 timmar/vecka. Sysselsättningsgrad kan diskuteras. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
30 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2019-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Monica Silva Johansson
076-861 01 33
033-10 19 99

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: monica.silva.johansson@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.