Vi söker en Operationssjuksköterska

CityAkuten i Praktikertjänst AB

CityAkuten ligger centralt mitt i City i attraktiva lokaler vid Hötorget. Vi har 3 opererande enheter, Ortopedicenter, ÖNH-Center och Rekonstruktiv plastikkirurgi. Vi har specialistmottagningar med Invärtesmedicin, Reumatologi, Astma och Allergi, Vaccination- och Resemedicin och Rehab och Sport. I Upplands Väsby bedriver vi NärAkut Löwenströmska.

CityAkuten är ett helägt dotterbolag i Praktikertjänst och arbetar på uppdrag av Stockholms Läns Landsting.
Vi är certifierade enl. ISO 9001 och ISO 14001

Information om arbetsplatsen

Ortopedicenter är en enhet med mottagning, administration och operationsavdelning. Vi behandlar patienter med ortopediska åkommor inom subspecialiteterna axel, knä, fot och hand samt inom rekonstruktiv plastikkirurgi, hudtumörer och bröstreduktioner.
På operation arbetar vi i team på fyra operationssalar. Verksamheten är förlagd till dagtid måndag - fredag. I teamet arbetar vi med patienten i fokus och en strävan mot en kvalitativ upplevelse för patienten.

Adress:
Olofpalmesgata 13 A, Stockholm, Stockholm

Arbetsuppgifter

I ditt kliniska uppdrag ingår sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska.

Kvalifikationer

Operationssjuksköterska med mångårig erfarenhet. Vana av dagkirurgiska patientflöden och erfarenhet av ortopedisk kirurgi är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper

Vår fantastiska personal har en stor lojalitet med kliniken och dess mål och arbetssätt. Vi ser att du som sökande deltar i detta samt kommer med en positiv anda, arbetsglädje och samarbetsvilja. Noggrannhet, initiativförmåga och hög ansvarskänsla ser vi som självklart.

Övrig information

Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Snarast
Sista ansökningsdag:
2019-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Laila Khilström
010-601 03 29

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: laila.kihlstrom@cityakuten.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.