Sjuksköterska

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Närsjukhus Simrishamn är det lilla sjukhuset med det stora utbudet och ansvarar för närsjukvården med specialistmottagningar för invånarna i Simrishamn och Tomelilla kommun. Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne och ingår i regionens vårdutbud.

Vi kan erbjuda dig som är leg sjuksköterska en anställning på vår närvårdsavdelning. Tjänstgöringsgraden är 100 % eller enligt önskemål. Kontakta oss för mer information

Adress:
Christian Barnekowsgatan 8, Simrishamn

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss får du ett varierande arbete där du får använda din fulla kompentens genom att arbeta med omvårdnad och behandling av olika diagnoser. Tillsammans med undersköterskor har du ansvar för 8-9 patienter och arbetar i nära samarbete med läkare, dietist och sjukgymnast.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska

Personliga egenskaper

Du kommer att vara delaktig i verksamhetens pågående förbättringsarbete och det är viktigt att du har en positiv inställning, är flexibel och ser möjligheter i förändringar.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
37 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2019-02-15

Information om tjänsten lämnas av

Eva Rask Andersson
070-879 25 88

Ansökan

Skickas till: rolf.g.engdahl@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.