Arbetsterapeut, tillsvidare på 100%

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Hovsjö Rehab är en enhet för primärvårdsrehabilitering i Södertälje. Vi har lång erfarenhet av att bedriva rehab och har avtal med Stockholms Läns Landsting.

Vi söker nu en arbetsterapeut som kan komplettera vårt team. Möjligheten att påverka och utveckla arbetssätt är stor och det finns god möjlighet till professionell utveckling.

I personalstyrkan finns det fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietist, receptionister och kiropraktorer. Alla har god erfarenhet av primärvård och en positiv inställning till att samarbeta interprofessionellt. Tillsammans arbetar vi för en kvalitativ vård och ett gott omhändertagande av våra patienter. Samtidigt har vi roligt på jobbet!

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Björnövägen 4, Södertälje

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för arbetsterapeut inom primärvårdsrehabilitering, så som bedömning och utprovning av hjälpmedel, bedömning av behov av bostadsanpassning och handrehabilitering. Det innebär både besök på mottagningen och i patientens hem. Samarbete med övriga yrkeskategorier är en grundläggande del av arbetet. Handledning av studenter ingår i uppdraget.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut.
Erfarenhet av arbete med hemrehabilitering/hembesök och journalprogrammet TakeCare är meriterande.
B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du är positiv, flexibel och tar initiativ. Du är en bra lagspelare och är trygg i din yrkesroll. Du har ett gott bemötande och ett mångkulturellt kunnande. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Övrig information

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Urvalet sker löpande. Är du arbetsterapeut och har frågor eller funderingar kring denna tjänst, tveka inte att ringa eller titta förbi!

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2019-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Andreas Eklund
073-970 95 02

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: andreas.eklund@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.