Fysioterapeut i primärvård

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Hovsjö Rehab är en enhet för primärvårdsrehabilitering i Södertälje. Här finns arbetsterapeuter, fysioterapeuter, dietist, kiropraktorer och administrativ personal. Vi är ett glatt gäng som nu söker en fysioterapeut/sjukgymnast för ett vikariat.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Björnövägen 4, Södertälje

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för fysioterapeut inom primärvården. Det innebär att ta emot, undersöka och behandla patienter på mottagningen. Behandling av patienter sker individuellt eller i grupp. Även hembesök kan förekomma. Journalskrivning sker i TakeCare. Handledning av studenter kan ingå i uppdraget.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast som är sugen på att skaffa sig en primärvårdserfarenhet. Du får gärna ha erfarenhet av annat arbete men även du som är nyutexaminerad är välkommen att söka. B-körkort är önskvärt.

Personliga egenskaper

Du är positiv, flexibel och tar initiativ. Du är en bra lagspelare som trivs att arbeta i team och är trygg i din yrkesroll. Du har ett gott bemötande och ett mångkulturellt kunnande. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Övrig information

Vi erbjuder generösa och flexibla anställningsvillkor och en god arbetsmiljö. Urval sker löpande under ansökningstiden.

Information till annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med vår annons samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
Tom 190930
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2019-01-31

Information om tjänsten lämnas av

Andreas Eklund
073-970 95 02

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Skickas till: andreas.eklund@ptj.se

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte.