Verksamhetsansvarig distriktsläkare sökes till Norrskenets Hälsocentral

Vi söker nu en verksamhetsansvarig distriktsläkare till Norrskenets Hälsocentral, en verksamhet inom Praktikertjänst. Tjänsten är på heltid, men deltid kan diskuteras. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Plats

Ort
Kiruna, Vittangi och Karesuando
Kommun
Kiruna
Län
Norrbottens län

Om mottagningen

Typ
Hälsocentral

Beskrivning

Norrskenets Hälsocentral har verksamhet i Kiruna, Vittangi och Karesuando med totalt cirka 5700 listade patienter. Vi är en komplett vårdcentral där dina kollegor är fast anställda distriktsläkare, ST-läkare, psykologer, distriktssköterskor, fysioterapeuter, undersköterskor och sekreterare. I vår verksamhet finns dessutom både MVC och BVC.

Du får goda möjligheter att tillsammans med dina kollegor i ledningsgruppen utveckla verksamheten. Till er hjälp finns allt det stöd som kommer med att vara en del av Praktikertjänst, exempelvis inom administration och ekonomi. Stödet finns till för att du som kliniker ska kunna göra det du gör bäst – ta hand om dina patienter. Med tjänsten kommer även en möjlighet att bli aktieägare i Praktikertjänst.

Vi ser att du utöver gedigen sjukvårdserfarenhet även har intresse för ledarskap och har dokumenterade goda ledaregenskaper. Du är positiv, flexibel, välorganiserad och agerar på ett sätt som skapar förtroende. I rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För mer information, kontakta Agneta Ahlinder, agneta.ahlinder@ptj.se 010-128 40 34

Här hittar du mer information om vad det innebär att bedriva verksamhet inom Praktikertjänst.

Vill du se mer av verksamheten? Ta en titt på filmen här och få en inblick i vården som bedrivs på Norrskenets Hälsocentral: https://www.youtube.com/watch?v=uXIFFTimvVA&t=69s 

Intervjuer sker löpande. 
Varmt välkommen att skicka din ansökan till agneta.ahlinder@ptj.se

Intresseanmälan

När vill du helst bli kontaktad? *

Tillbaka till Lediga verksamheter

Uppdaterad 27 september, 2017