Verksamhetsansvarig läkare sökes till Östra Läkargruppen

Vi söker nu en verksamhetsansvarig läkare till Östra Läkargruppen, en verksamhet inom Praktikertjänst. Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

Plats

Ort
Kristianstad
Kommun
Kristianstad
Län
Skåne län

Beskrivning

Östra Läkargruppen, som 2016 blev utsedd till Skånes bästa vårdcentral, har verksamhet i Kristianstad med totalt cirka 10 100 listade patienter och ökar successivt. Vi är en komplett vårdcentral där dina kollegor är fast anställda distriktsläkare, ST-läkare, distriktssköterskor, kurator, arbetsterapeut, dietist, undersköterskor och sekreterare. I vår verksamhet finns dessutom även BVC.

Du får goda möjligheter att tillsammans med dina kollegor i ledningsgruppen utveckla verksamheten. Till er hjälp finns allt det stöd som kommer med att vara en del av Praktikertjänst, exempelvis inom administration och ekonomi. Stödet finns till för att du som kliniker ska kunna göra det du gör bäst – ta hand om dina patienter.

Vi ser att du utöver gedigen sjukvårdserfarenhet även har intresse för ledarskap och har dokumenterade goda ledaregenskaper. Du är positiv, flexibel, välorganiserad och agerar på ett sätt som skapar förtroende. I rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För mer information
Kontakta rekryterare Magnus Nilsson, 070-518 83 08.

Du hittar mer information om vad det innebär att bedriva verksamhet inom Praktikertjänst på www.praktikertjanst.se. Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen att skicka din ansökan till magnus.nilsson@ptj.se

Intresseanmälan

När vill du helst bli kontaktad? *

Tillbaka till Lediga verksamheter

Publicerad 1 maj, 2018