Allmänspecialister till Vårdcentralen Läkarhuset

Har du någon gång funderat över att själv driva och utveckla en vårdcentral som du vill? I så fall har du chansen nu. Praktikertjänst står inför en expansion i Göteborg och söker erfarna och drivna läkare som vill utveckla verksamheten efter eget huvud.

Plats

Ort
Göteborg
Kommun
Göteborg
Län
Västra Götalands län

Om mottagningen

Typ
Vårdcentral

Beskrivning

Vi söker just nu allmänspecialister till Vårdcentralen Läkarhuset på Södra vägen 27 i Göteborg. Verksamheten är etablerade sedan länge och avsikten är att du i första hand börjar som vanligt anställd men bereds möjlighet att avancera till vår speciella anställningsform som verksamhetsansvarig läkare.

Vårdcentralen Läkarhuset erbjuder sina patienter god tillgänglighet, stabil bemanning och hög kompetens. Verksamheten har flera mottagningar, bland annat rehab och äldremottagning. Läs mer här.


Praktikertjänst har idag 83 vårdcentraler, 270 specialistenheter, 60 rehabenheter och 16 dotterbolag. Tillsammans är vi 9 500 medarbetare. En av fem vårdpatienter i Sverige går till någon av våra mottagningar och vi har högst kontinuitet i primärvården, där 83 procent av våra patienter får träffa den läkare de valt. Vi har dessutom Sveriges nöjdaste patienter, enligt SKL:s patientkvalitetsindex.

Intresseanmälan

När vill du helst bli kontaktad? *

Tillbaka till Lediga verksamheter

Uppdaterad 13 april, 2018