Praktikansvarig tandläkare Trestadsområdet

Inför kommande pensionsavgångar söker Praktikertjänst nu tandläkare som vill ta över ansvaret för befintliga tandläkarmottagningar i Trestadsområdet. Som praktikansvarig driver du din egen tandläkarmottagning med stöd och hjälp av Praktikertjänst.

Plats

Ort
Trestadsområdet
Kommun
Trestadsområdet
Län
Västra Götalands län

Beskrivning

Rollen ger dig stora möjligheter att påverka ditt dagliga arbete,  dina arbetstider och din ekonomiska ersättning.  För att lyckas i rollen tror vi att du har cirka fem års klinisk erfarenhet, har förmågan att leda och utveckla din personal och bevisligen tar väl hand om dina patienter. Vi på Praktikertjänst hjälper dig att utveckla och organisera din mottagning så att ditt huvudfokus kan ligga på den kliniska verksamheten.

Låter detta intressant.  Ta kontakt med Regional Affärsutvecklare Anders  Ling, 0101283950 eller anders.ling@ptj.se .

Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största  hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar.

Intresseanmälan

När vill du helst bli kontaktad? *

Tillbaka till Lediga verksamheter

Uppdaterad 1 september, 2016