Kenneth Jacobsson ny chef för primärvård och rehabilitering på Praktikertjänst

Kenneth Jacobsson har utsetts till ny chef för primärvård och rehabilitering på Praktikertjänst. Han är utbildad specialist i allmänmedicin och kommer närmast från en tjänst som verksamhetschef och distriktsläkare på Capio Vårdcentral Östermalm i Stockholm.

Kenneth Jacobsson har lång erfarenhet från primärvården och har arbetat som distriktsläkare i många år, de senaste dessutom som verksamhetschef. Han har även i tio år arbetat inom idrottsrörelsen som lagläkare för Hammarby Handboll.

- Det känns väldigt spännande att bli en del av Praktikertjänst, ett bolag som jag följt från sidan i många år. Verksamhetsmodellen, med ett genuint intresse för vård i alla led, känns inspirerande och jag ser fram emot att vara med och utveckla bolaget och verksamheterna så att vi kan vässa såväl vården och patientsäkerheten som bemötandet och tillgängligheten, säger Kenneth Jacobsson, chef för primärvård och rehabilitering på Praktikertjänst.

- Genom sin långa erfarenhet inom både medicin och ledarskap kommer Kenneth Jacobsson att bli en viktig tillgång för Praktikertjänst och utvecklingen av bolagets verksamheter och erbjudanden, säger Erik Strand, vd och koncernchef på Praktikertjänst.

Kenneth Jacobsson tillträdde sin tjänst den 5 september 2018 och ingår i ledningsgruppen för affärsområde Hälso- och sjukvård.

För ytterligare information, kontakta gärna:

Erik Magni, presschef, Praktikertjänst, e-post: erik.magni@ptj.se, tel: 0703-26 50 98.

Tillbaka till Pressrum