en bild

Undersköterskor till Backa Vårdcentral, Örebro län

Information om arbetsplatsen

Vi är en helt nystartad Vårdcentral som ligger i området Backa, ca 2 km öster om Karlskoga Centrum. Vi öppnar som fullskalig verksamhet under september 2024. Målet är att på sikt växa till en etablerad Vårdcentral i framkant, som erbjuder god primärvård för alla och en arbetsplats att trivas på.

Vi söker nu Undersköterskor som vill vara med på vår resa att utveckla framtidens primärvård. Du delar vår syn på att bemötande, kvalitet och kontinuitet medför att patientens behov står i centrum. Tillsammans kommer vi att bygga upp ett kompetensstarkt team som består av specialister i allmänmedicin, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska vårdadministratörer, samtalsterapeuter och fysioterapeuter. Vi arbetar tvärprofessionellt där alla ges stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön och vara delaktiga i utformningen av arbetssätt.

Vårdcentralen kommer att vara en del av Vårdföretaget Praktikertjänst, som nyligen placerat sig på plats nummer två i undersökningen ”Sveriges bästa arbetsgivare” av undersökningsföretaget Universum.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter där möjligheten till kompetensutveckling är god vilket är något som vi strävar efter att främja. Du kommer arbeta med akuta patientflöden, mottagningsarbete, provtagning, assistera läkare vid olika undersökningar och ingrepp förekommande i primärvården. Du har en central roll i samverkan kring patienten där du säkerställer en god kvalitet i vården. Initialt under uppbyggnaden av vårdcentralen är kravet på teamarbete och flexibilitet extra högt, för att få verksamheten att fungera och blomstra.

 

Kvalifikationer

Du har undersköterskebevis från Socialstyrelsen och erfarenhet av primärvård eller mottagningsarbete. Laboratoriearbete och provtagningsvana är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Personliga egenskaper

Du är självgående, ansvarstagande och flexibel med ett gott bemötande mot både patienter och kollegor. Du trivs med att arbeta både i team och individuellt och är gärna delaktig i utvecklingsarbete. Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Övrig information

Arbetstid: Dagtid. Heltid alternativt deltid. Är du intresserad av timanställning är du också välkommen med din ansökan.

Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning. 

Tillträde kan komma att ändras.

Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100)
Tillträdesdatum:
2024-09-23
Sista ansökningsdag:
2024-04-28

Ansök

Ansök