en bild

Leg. Arbetsterapeut

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Sollentuna Rehab är en enhet inom Praktikertjänst AB med uppdrag att bedriva primärvårdrehabilitering. Vi är 18 medarbetare bestående av arbetsterapeuter, dietist, fysioterapeuter, kiropraktorer och receptionister.

Adress:
Aniaraplatsen 4, Sollentuna

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Rehabiliteringen sker i patientens hem och dess närmiljö samt individuellt eller i grupp på kliniken. Du kommer att arbeta både självständigt och i samverkan med övriga yrkeskategorier.
Arbetet består av bl a aktivitetsutredningar- och funktionsbedömning/träning, råd och stöd om egenvård, förskrivning/utprovning av hjälpmedel, bedömning av bostad och miljöinriktade åtgärder tex bostadsanpassning.
Samverkan med andra vårdgivare, handleda och stödja anhöriga och vårdpersonal samt handleda studenter.

Kvalifikationer

Kvalifikationer
Leg. Arbetsterapeut, önskvärt med erfarenhet av Primärvård men inget krav. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Personliga egenskaper
Du bör vara ansvarstagande och kunna förena självständigt arbete med en god samarbetsförmåga, samt känna dig trygg och säker i din yrkesprofession. Du bör ha en god kommunikationsförmåga i både tal och skrift. Eftersom vi arbetar mycket i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för tobakslukt

Tillbaka till Lediga tjänster