en bild

Tandsköterska

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Vi är ett framåt gäng som drivs av att vilja skapa en god och bra tandvård för alla åldrar. Efter att ha startat upp kliniken som lagts ner av Folktandvården rullar vi på för fullt efter 5 år. Kliniken består för närvarande av 1 tandläkare, 1 tandhygienist och 2 tandsköterskor. Vi är samlokaliserade med den privata vårdcentralen på orten.

Då nu en av våra sköterskor väljer att gå tillbaka till annat arbete söker vi en erfaren tandsköterska eller du som är relativt ny men vill utvecklas. Vi har gott om vuxna patienter samt vårdansvar för drygt 500 barn. Vi vill leverera tandvård av hög kvalité.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Algatan 12, Bjärnum

Arbetsuppgifter

Assistans, sterilarbete, profylax, röntgen, anestesi och viss administration Delegerat arbetssätt.

Kvalifikationer

Examinerad tandsköterska. Gärna tilläggsutbildning i kompositterapi, depuration, anestesi. Då vi är en liten klinik lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Erfarenhet av journalsystemet Opus är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi värdesätter initiativtagande, flexibilitet och social kompetens.

Tillbaka till Lediga tjänster