en bild

Tandsköterska

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

SmileS ligger centralt i Helsingborg med goda kommunikationer. Kliniken är mycket fräsch och modern. Vi är 10 personer på kliniken med fin laganda högt i tak och kul på jobbet, vi arbetar sologroup.
Vi arbetar delegerat där alla arbetar på toppen av sin kompetens. Vi utför all typ utav tandvård men är specialiserade på estetik/protetik.

Adress:
Hamntorget 5, Helsingborg

Arbetsuppgifter

Tjänsten är ett graviditetsvikariat på minst 1år med stora möjligheter till fast anställning.
Sedvanliga arbetsuppgifter för tandsköterska både kliniskt och administrativt. Vi arbetar delegerat, alla arbetar på sin kompetensnivå.
Vi arbetar med sedvanlig tandvård men specialinriktning på protetik/estetik.
Vi arbetar kontinuerligt med vidareutbildning.

Kvalifikationer

Du måste vara utbildad tandsköterska.
Vi lägger även stor vikt i hur man är som person och att man skall passa in i gruppen. Du ska vara stresstålig och ordningsam. Du ska helst jobba inom tandvården eller ha jobbat inom tandvården.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill ta ansvar utvecklas och som tycker det är intressant/roligt att ge våra patienter bästa tänkbara vård och service. Du ska gilla att ha många bollar i luften, vara glad, ordningsam, stresstålig, nytänkande, strukturerad samt ha en god kommunikativ förmåga.

Tillbaka till Lediga tjänster